0495 / 27 45 78
Maak een afspraak
Praktijk
Stelen 72, 2440 Geel

Medische pedicure en manicure Peggy te Geel

Meer over Pedicure Peggy in Geel

Ik ben een zelfstandig medische pedicure en manicure en doe dit als hoofdberoep. Daarvoor heb ik gespecialiseerde opleidingen gevolgd en doe ik regelmatig bijscholingen. Ik ben ook lid van het BVV (Belgische Vereniging voor Gespecialiseerde Voetverzorging. Hygiƫne is zeer belangrijk in mijn praktijk.

We leveren ook de nodige attesten van het ziekenfonds voor de terugbetaling van een tussenkomst.

Wat doen we?

Iedereen kan bij ons terecht voor een brede en aangepaste voetverzorging of handverzorging. Ook mensen met diabetes, reuma en mensen die een oncologische behandeling hebben ondergaan kunnen bij ons terecht voor een aangepaste verzorging van de voeten en handen.

Maar ook voor een ontspannen (spa) pedicure of manicure, voet- of handmassage, voetreflexologie of het zetten van een gelish nagellak bent u bij ons van harte welkom.

Gezonde en goed verzorgde voeten en handen maken het leven een stuk gemakkelijker.

Meer info

Een regelmatige controle en verzorging door een pedicure is belangrijk, dit is zeker het geval voor diabetes- en reumapatiƫnten, mensen met een handicap, senioren en mensen die een oncologische behandeling (hebben) ondergaan.

In 2016 ben ik naar een congres geweest waar oncologie aan bod kwam, omdat ik hier volledig achter sta heb ik hier verdere bijscholing voor gevolgd. Als medische pedicure wil ik samen met de Medische Voet er aan werken om mensen die met oncologie in aanraking komen een aangepaste voetverzorging te geven na contact met de oncoloog.

Maak nu een afspraak bij Pedicure Peggy